MENÜ

METAMORF MASSZÁZS

A mindennapi „megfogható” élet rendszerének átalakítása kézi beavatkozáson keresztül. Egy speciális technika, ami a mindennapi életben, életvitelben, életkedvben hoz javulást.

Egy rendkívül hatékony lelki blokk oldó technika, mely teljesen veszélytelen és megbízható módszer. Felszabadítja, megszabadítja a lelket a múltban keletkezett fájdalmaktól és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb, kiegyensúlyozott életre és önmegvalósításra.

Működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul. Egy ősi módszerről van szó, ahol a kezelő elindítja tulajdonképpen a páciens öngyógyító mechanizmusait.  A kezelés a lábakon, kezeken, fejen történik speciális érintési módokkal. Használata teljesen veszélytelen, bárkin lehet alkalmazni. Független az egészségi állapottól is, s nem ütközik más kezelési módokkal, sőt kifejezetten hatékony kiegészítője lehet.

Rendszeres alkalmazása során segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, nyomasztó érzéseket.  Pszichoszomatikus tünetek, betegségek rendbe tudnak jönni: rendszeres végtaggörcsök, tick megszűnése, kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, depresszióra, migrénre, pánik betegségekre, autoimmun betegségekre, szívritmus zavarra, emésztési gondokra stb.

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet