MENÜ

Tisztelt Látogató!

 

Szeretettel üdvözöljük honlapunkon!

 

         20 éve családi vállalkozásban foglalkozunk gyermekek, rajtuk keresztül családok segítésével. Pedagógus – mérnök tanár képzettségű házaspár vagyunk.

          Területünk eddig kifejezetten elsősorban a gyermekek tanulási nehézségeinek fejlesztésére koncentrálódott / diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, hiperaktivitás, megkésett beszédfejlődés, mozgáskoordinációs elmaradás stb./

          Munkánk során mindig igyekeztünk a már meglévő tudásunkhoz hozzákapcsolni, elsajátítani egyéb, olyan újabb, megoldást segítő területeket, melyekkel még hatékonyabban, szakszerűbben, hitelesebben tudtuk segíteni a családokat.  Így kezdtük meg évekkel ezelőtt természetgyógyászati tanulmányainkat, s a szükséges szakvizsgáinkat is folyamatosan megszereztük az Egészségügyi Továbbképző Intézetnél. Eközben rájöttünk, hogy ez a tudomány milyen szép, milyen tág, s egy életen át való tanulást követel, így hát tanulunk folyamatosan. Mindezt szívesen tesszük, mert rengeteg, hatékony elméleti és gyakorlati ismeretet szerzünk, s megtapasztalhatjuk, hogy így még szélesebb spektrumban adható a segítség mind a saját családunknak, mind barátainknak, mind azoknak a gyermekeknek, felnőtteknek, akik hozzánk fordulnak segítségért.

 

 

 

 

Célunk és hitünk megegyezik.  Segítséget, tapasztalatokat átadni az embereknek abban, hogy a nyugati orvoslás mellett kiegészítésként hogyan használhatják a természetgyógyászat lehetőségeit. S ezen alternatív módszerekkel, gyógymódokkal úgy gyógyuljanak sikeresen, hogy saját döntéseik alapján, aktív közreműködéssel, természetes, szervezetet kímélő módszerekkel megtanulják kiaknázni szervezetük lehetőségeit, azaz öngyógyító folyamataikat legyenek képesek beindítani.   

Szeretnénk, ha megtapasztalnák betegeink, hogy  milyen határtalan lehetőségeik vannak a gyógyszer nélküli egészség megteremtésében!

 

Adószám: 50080289-1-33
Címünk: 2000 Szentendre, Mandula köz 5.

 

Asztali nézet